articles @ groenedigitalisering.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Online etalage met leveranciers groene digitalisering

Hoe kan digitalisering telers helpen het teeltproces te optimaliseren, hun positie in de keten te versterken en het management te verbeteren? Dat wordt onderzocht in het project ‘Versnellen Groene Digitalisering Glastuinbouw’ van Zentoo, Delphy Improvement Centre, Delphy, Glastuinbouw Nederland, Hogeschool Inholland, Priva en Greenport West-Holland. Leveranciers van digitale producten en diensten kunnen zich melden voor de ‘etalage’ op de website.

Het project ‘Versnellen Groene Digitalisering Glastuinbouw’ bestaat uit enkele onderdelen. Eén daarvan is Demonstratie & Bewustwording. Zo worden digitale innovaties gedemonstreerd in een semi-praktijkomgeving (het Delphy Improvement Centre) en komen er kennisbijeenkomsten voor groepen ondernemers, teeltmanagers en studenten. Daarnaast komt er een website met onder meer nieuws, projecten en een ‘etalage’. 

Aanmelden voor etalage

De etalage op de website zal bestaan uit een selectie van aanbieders van groene digitalisering. Doel is dat telers zich kunnen oriënteren op aanbieders en op beschikbare digitale innovaties. Toeleveranciers met producten of diensten op het gebied van groene digitalisering kunnen zich aanmelden. Uit de aanmeldingen zal een selectie worden gemaakt. Deze selectie zal over enkele weken zichtbaar zijn op de nieuwe website. 

Heeft u hiervoor belangstelling, geef dan hier uw contactgegevens door.

 

Partners & co-financiers:

logologologologologologologo
logologologo