articles @ groenedigitalisering.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Etalage Groene digitalisering is open

Op het gebied van groene digitalisering is al veel beschikbaar. Sensoren, software, platforms en apps van verschillende bedrijven worden in de praktijk al volop gebruikt, of zijn in ontwikkeling in diverse projecten. De website ‘Groene digitalisering’ heeft als doel om alle digitale oplossingen en middelen voor de glastuinbouw te verzamelen.

Telers kunnen zich hierdoor verdiepen in de mogelijkheden en contact leggen met het bedrijf dat het beste past bij hun eigen situatie.

Een aantal aanbieders van ‘groene digitalisering’ heeft hun product en bedrijf inmiddels gepresenteerd op de website, onder andere: PATS, Gearbox, Wireless Value en 2Grow staan nu online in de etalage. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem hier een kijkje.

Aanbieders

Hoe meer oplossingen, hoe interessanter het platform is voor telers en teeltspecialisten. Daarbij hebben we de hulp nodig van zo veel mogelijk toeleveranciers en/of producenten.

Aanbieders van groene digitalisering, die willen meewerken aan een zo uitgebreid mogelijk overzicht van alle mogelijkheden en zo telers helpen bij een optimale bedrijfsvoering, kunnen zich hier aanmelden. 

13 januari 2023

Liesbeth Nijs, Glastuinbouw Nederland

Partners & co-financiers:

logologologologologologologo
logologologo