articles @ groenedigitalisering.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

DigitaliseringsEvent 4 oktober: 'grip op de winter met digitalisering'

Krijg grip op de winter met digitalisering. U wilt af van het gevoel zich op glad ijs te begeven deze winter? 
Kom dan naar het DigitaliseringsEvent op 4 oktober in Gameren.
 

Vanuit het project vertellen we u waar Groene Digitalisering versneld is en hoe we dit voor elkaar hebben gekregen. In sneltreinvaart neemt Agro Energy u mee in de belangrijkste energieontwikkelingen en spreekt David van Tuijl, chrysantenkweker en voorzitter van de Landelijke Gewascommissie Chrysant, over het belang van digitalisering voor de Nederlandse Glastuinbouwsector. 

U bepaalt zelf welke twee workshops u 4 oktober ’s middags volgt. Kies uit onderwerpen als gewasverdamping, Het Nieuwe Telen: data-gedreven, slim inzetten van energie, mijn autonome kas of laat u inspireren vanuit digitalisering van de chrysantenteelt.

Uit eerdere events is gebleken dat uw behoefte aan meer grip bij het toepassen van digitalisering op het bedrijf groot is. Kom daarom naar dit Digitaliseringsevent, waar u meer concrete handvatten krijgt waarmee u uw teeltprocessen kunt optimaliseren. Het maakt hierbij niet uit of u net gestart bent met digitalisering of dat u al (enige) ervaring heeft.

Geef uw workshopkeuze door voor 3 oktober 8.00 uur via het online aanmeldformulier

Deze bijeenkomst wordt u kosteloos aangeboden door Glastuinbouw Nederland, Delphy Improvement Centre, Priva, Zentoo, Hogeschool Inholland, Delphy en Greenport West-Holland vanuit het project ‘Versnellen Groene Digitalisering Glastuinbouw’ en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie, door Kansen voor West en door een bijdrage van de Provincie Zuid-Holland. Mede gefinancierd in het kader van de respons van de Unie op de COVID-19 pandemie.

Partners & co-financiers:

logologologologologologologo
logologologo