articles @ groenedigitalisering.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Delphy Improvement Centre

Het Improvement Centre is een modern kassencomplex waar we ook op eigen initiatief richtinggevende kennis ontwikkelen en demonsteren over teelten, mechanisatie, automatisering, ICT-toepassingen en het monitoren van teelt op afstand. Samen met klanten en partners nemen wij de verantwoordelijkheid om kennis te blijven ontwikkelen over het telen van gewassen en het optimaliseren van de teeltomstandigheden. Door kennisontwikkeling op onze eigen praktijklocatie kunnen wij u en uw bedrijf voorzien van actuele kennis en inzichten.

Het Improvement Centre in Bleiswijk bestaat uit 9 afdelingen van ongeveer 1.000 m2 per afdeling die gebruikt worden voor het ontwikkelen, testen en demonstreren van teeltconcepten, allemaal voorzien van de nieuwste technieken. Iedere teelt heeft zijn eigen technische behoeften, waarin we per sectie kunnen voorzien.

Onderdeel van het Improvement Centre is het Horti Experience Centre, bestaande uit 10 kleinere afdelingen van ongeveer 150 m2 per afdeling. Het Horti Experience Centre is een opleidingscentrum voor studenten en trainees uit de gehele wereld.

Het derde onderdeel van het Improvement Centre is de Vertical Farm met meerdere klimaatkamers. Een klimaatkamer bestaat uit een meerlagen systeem met een teeltoppervlak van 70m² verdeeld over vijf torens van vier lagen, de andere klimaatkamer beslaat ruim 80m² voor een enkellaags teel. Delphy beschikt hiermee over een high-tech Vertical Farm faciliteit waarmee door Delphy Improvement Centre teeltconcepten getoetst en gedemonstreerd kunnen worden.

Delphy Improvement Centre, Violierenweg 3, 2665 MV Bleiswijk
 

Partners & co-financiers:

logologologologologologologo
logologologo