articles @ groenedigitalisering.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Delphy

Al jaren worden de Delphy teelt- en beslismodellen onder de naam Quality Management System (QMS) door telers en adviseurs gebruikt. Delphy Digital gebruikt data om slimme oplossingen voor uw teelt- en bedrijfsmanagement te ontwikkelen en toepasbaar te maken. Groene kennis wordt gevangen in computermodellen voor kennis; inzichtelijk en schaalbaar. "Groene digitalisering" kijkt hoe de plant reageert op de omgeving.

Sensoren verzamelen de gegevens over gewasontwikkeling en belangrijke omgevingsfactoren. QMS® vertaalt alle data die gemeten wordt met de sensoren in uw kas of perceel naar data-gedreven modellen en -systemen. QMS ondersteunt bij het maken van een teeltplan, geeft inzicht in de stand van het gewas en zorgt dat je sneller de teelt in jouw vingers krijgt. Door de ondersteuning van dit soort modellen kunnen teeltmanagers, zonder in te leveren op kwaliteit, moeiteloos een veel groter areaal aansturen.

Datagedreven telen in tomaat (Engels gesproken en ondertiteld). 

Delphy Digital https://delphy.nl/teams/team-delphy-digital/

Delphy geeft wereldwijd advies aan telers, boeren, tuinders en kwekers, verzorgt (maatwerk) trainingen en ontwikkelt op haar praktijklocaties richtinggevende kennis over teelten, mechanisatie, automatisering, ICT-toepassingen en het monitoren van teelt op afstand.

Partners & co-financiers:

logologologologologologologo
logologologo