articles @ groenedigitalisering.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Evenement:

Digitaliseringsevent

Uitnodiging DigitaliseringsEvent

Hoe kan ik aan de slag met digitalisering in mijn teelt?

Waar

Delphy Improvement Centre
Violierenweg 3
Bleiswijk

Wanneer

09-05-2023 van 12.30 tot 17:30

Aanmelden

Kan hier

Download pdf

Workshops DigitaliseringsEvent def.pdf

Tijdens het DigitaliseringsEvent krijgt u handvatten waardoor u data-gedreven aan de slag kunt met verdere digitalisering van uw teelt om optimaal te produceren met efficiënter en objectiever gebruik van energie, gewasbeschermingsmiddelen, arbeid en water.

Het event is geschikt voor zowel groente- als siertelers en start met onze visie op groene digitalisering voor de glastuinbouw. Er wordt een link gemaakt met andere sectoren waar digitalisering al verder is ontwikkeld. Oud-schaatser, radiopresentator en innovatief denker Ben van der Burg vertelt over de mogelijkheden van digitalisering.

De middag is geschikt voor zowel starters in digitalisering als voor telers die al verder zijn met digitalisering op hun bedrijf.

Workshops en bedrijvenmarkt

Tijdens de workshops  staan o.a. de beschikbare sensoren en hun toepassing, klimaattools, digitalisering in combinatie met verduurzaming en cybersecurity centraal. Op de bedrijvenmarkt kunt u contact leggen met verschillende toeleveranciers die in het werkveld van groene digitalisering actief zijn. Het assortiment van deze leveranciers kunt u al bekijken in de digitale etalage op www.groenedigitalisering.nl, zodat u gericht uw vragen kunt stellen.

Programma

12.30 uur      Ontvangst

13.00 uur      Opening door Woody Maijers (Greenport West-Holland)

13.15 uur      Inspiratiesessie Ben van der Burg: Mogelijkheden van digitalisering

14.00 uur      Workshop  ronde 1

14.45 uur      Pauze en bezoek bedrijvenmarkt

15.30 uur      Workshop  ronde 2

16.15 uur      Workshop  ronde 3

17.00 uur      Netwerkborrel en bezoek bedrijvenmarkt

17.30 uur      Afsluiting

Aanmelden

Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot maandag 8 mei, 8.00 uur.

Annuleren

Bent u onverhoopt verhinderd, geef dit dan door via info@glastuinbouwnederland.nl, wellicht dat een collega uw vrijgekomen plaats kan invullen. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Beeldmateriaal

Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@glastuinbouwnederland.nl.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Liesbeth Nijs, telefoon 085 003 64 00, mobiel 06 519 591 47, e-mail lnijs@glastuinbouwnederland.nl.

Het project ‘Groene Digitalisering in de Glastuinbouw’ wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie en een bijdrage van de Provincie Zuid Holland. Mede gefinancierd in het kader van de respons van de Unie op de COVID-19-pandemie. Zie ook  www.groenedigitalisering.nl

 

 

Partners & co-financiers:

logologologologologologologo
logologologo